Lejligheden

Endelig har jeg fået mig taget sammen til at vise jer et par billeder fra min nye lejlighed. I stedet for bordet fra Idemøbler, som jeg viste i et tidligere indlæg, valgte jeg at købe dette hvide (og billige) bord fra Ikea. Derved kunne jeg få råd til disse smukke Eames stole. Det endte faktisk med, at jeg fik de 4 stole samt bordet til samme pris som det andet bord ville have kostet. WIIIN!

dining

Nu skal i ikke tænke “woooow, hun har mange penge hvis hun har råd til Eames stole”. Det er kopier, men jeg er ligeglad. Det er hvad jeg har råd til og jeg elsker dem!

Gyngestolen har ikke fået sin plads i lejligheden endnu. Egentligt var det meningen at den skulle bruges som læsestole inde på mit kontor/bibliotek, men jeg ved ikke om den skal stå i stuen i stedet for. Jeg mangler er skind der skal ligge i den og jeg tror det bliver et farvet et, så det bryder det hvide i min lejlighed – jeg har rigtig mange hvide ting!

eames

Jeg har også fået købt nogle lamper som skal hænge over mit spisebord. Ja ja, det tog mig også kun lidt over en måned at bestemme mig 😉

En sidste ting er de 2 billeder bag spisebordet. Først havde jeg egentligt tænkt at de skulle smides væk, men nu overvejer jeg alligevel at få dem op at hænge. Jeg synes de har nogle rigtig fine farver, som er en fin kontrast til det sort/hvide.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation