Skab liv og glade dage på børneværelset med en sækkestol

Et praktisk og super anvendeligt møbel er lige hvad en sækkestol er. Vi har i denne artikel sat os for at kigge en smule nærmere på lidt forskellige sækkestole til børneværelset. Men først og fremmest kunne man jo spørge sig selv hvad børnene skal bruge en sækkestol til? Udover at en sækkestol er et praktisk møbel, hvor børnene kan slappe helt af og kommer til kræfter igen, er sækkestolen også god at lege med. Afhængigt af hvilen model der vælges, er der endda mulighed for at få en sækkestol udformet som dyr, mad eller lignende.

Udover at være praktisk og sjov at have på værelset for børn, er en sækkestol ofte også et designelement. Forstået på den måde at sækkestole findes i stort set alle tænkelige farver, og sækkestolen kan derfor være med til at give noget liv til et børneværelse, eller til stuen, hvis børnenes sækkestol kan få lov til at komme med ind i stuen.

HappyCat

RoomMate har designet en rigtig god sækkestol til børn. Designet er tiltænkt at skulle lige en kat, hvilket navnet også hentyder til. Sækkestolen er af højeste kvalitet, og stoffet er panamavævet bomuld. Skulle uheldet være ude og sækkestolen bliver beskidt er der også tænkt på dette. Kuglerne, som er inden i sækkestolen ligger i en separat inderpose, hvilket betyder at man blot kan tage stoffet af og vaske det i vaskemaskinen ved 60 grader.

4-10 år sort

HappyCat findes i 9 farver lige fra sort til aubergine, så der burde være en farve som passer til jeres barn.

Fatboy Junior

Fatboy som måske er det meste kendte mærke indenfor sækkestole, har også designet en sækkestol til børn. Fatboy Junior som de har kaldt deres sækkestol kan anvendes af børn i alderen 1 til 9 år. Sækkestolen fra Fatboy er en klassisk firkantet sækkestol på 100 x 130 cm.

Fatboy Junior findes i 11 forskellige farver med alt fra rød til lime og du kan tilmed vælge mellem om materialet skal være bomuld eller nylon. Fatboy Junior i bomuld er lidt mere afdæmpet i farverne og overfalden er mere blød. Modsat er der mere knald på farverne ved en Fatboy Junior i nylon og overfalden er glat.

junior-stonewashed_orange-2-_1_

Kvalitets sækkestole koster en del. Du kan godt regne med at skulle give omkring 1.000 kroner for en sækkestol til børn. Derfor kan det også være oplagt at give en sækkestol i gave, eller lave den selv. På gaveraad.dk kan du finde yderligere gaveinspiration.

Vil du gerne lave din egen sækkestol, kan vi anbefale dig at tage et kig på denne hjemmeside, som guider dig igennem hele processen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation